Uitvinders- en techniekkamp: Mix & Fix

Bedenk jij nieuwe concepten en plannen die de wereld verbeteren? Brainstormen, schetsen, ontwerpen, technisch inzicht, probleemoplossend denken … Dit kamp is een uitdaging voor meisjes en jongens met vindingrijke ideeën, originele hersenkronkels en veel gevoel voor design en techniek.

Dit kamp bestaat uit twee grote delen: enerzijds werk je in een klein groepje aan je eigen project en nemen wij je mee in elke stap van het ontwikkelingsproces van plan tot product. Anderzijds geven we bestaande dingen een tweede kans in ons repaircafé en met upcycling, en met workshops van onze partners, zoals RVO Society.

Het Jommekeshuis in Beringen is de ideale plaats om jouw ideeën de vrije loop te laten, en daarnaast nog tal van andere leuke activiteiten te beleven.

Klik op deze link voor meer info over de kampplaats

Leeftijd: 
voor 8- tot 11-jarigen (geboortejaar 2009 t.e.m. 2006)
Plaats activiteiten: 
Jommekeshuis, Beringen
Plaats overnachting: 
Jommekeshuis, Beringen
Datum: 
van maandag 31 juli tot zondag 6 augustus 2017
Prijs zonder korting: 
€ 315,00
Code: 
17013

Dit kamp kan je eventueel ook zonder overnachting boeken. Je kan hiervoor kiezen omwille van verschillende redenen (heimwee, bedplassen, omdat je in de buurt woont,…). Wil je graag inschrijven zonder overnachting, vermeld dit dan bij het vakje 'opmerkingen'.
De prijs van het kamp zonder overnachting bedraagt € 195 voor niet-leden (leden betalen € 185,25).

 Uit met vlieg  activiteit passend in het STEM-actieplan

uitvinders- en techniekkamp
Partners: 
KU Leuven
RVO-Society