Waarschuwingsbericht

Opgelet: deze activiteit is volzet. Je inschrijving wordt op een wachtlijst geplaatst.

Internationale uitwisseling: Youth empowerment for inclusion (Italië)

Kom naar buiten met een positieve boodschap voor een respectvolle, inclusieve en geïntegreerde samenleving, aan de hand van interessante, levensechte en praktische workshops. Turijn vormt het decor voor een uitwisseling rond discriminatie, voornamelijk in verband met gelijkheid van vrouwen en ten opzichte van holebi’s.
Daarnaast is er ruimte voor excursies, streekcultuur, creativiteit en interactie …

Turijn is na Milaan de grootste stad van Noord-Italië. Er zullen 6 landen aan dit project deelnemen, waaronder Italië en België. De spreektaal op dit kamp is Engels.

Klik op deze link voor meer info over de kampplaats

Deze activiteit is ingediend als project bij Erasmus+ Youth In Action (een Europees programma voor uitwisselingen). JCW is aangesloten bij het Platform Netwerk voor Europese Jeugdactiviteiten en heeft persoonlijke contacten met alle Europese partners waarmee ze samenwerkt.

(*) Plaatsen voor onze internationale uitwisselingen zijn beperkt. Inschrijven doe je dus best zo snel mogelijk om je plaats voor deze activiteit te garanderen. Richtprijzen zijn niet bindend, en afhankelijk van de variabele kosten (zoals bijvoorbeeld vliegtickets) op het moment van goedkeuring. Een definitieve inschrijving volgt dan als alle details bekend zijn.

Leeftijd: 
voor 18- tot 25-jarigen (geboortejaar 1999 t.e.m. 1992)
Plaats activiteiten: 
Turijn, Italië
Plaats overnachting: 
Turijn, Italië
Datum: 
van donderdag 20 tot zaterdag 29 juli 2017
Prijs zonder korting: 
€ 495,00 (richtprijs *)
Code: 
17019
internationale uitwisseling
Partners: 
platform network