Internationale uitwisseling: Freizeit Kreativ Gestalten (Duitsland)

Maak een keuze uit theater, tekenen en schilderen, fotografie, geocaching, dans, video, PC-gaming … waarbij elke discipline door een expert begeleid wordt.

Daarnaast zijn er excursies, nationale avonden, sport en spel om het geheel compleet te maken, in het decor van het oude kasteel van Neuerberg, jullie verblijfplaats tijdens deze week.

De streek van de Eifel sluit aan bij België en vormt het decor voor een internationale uitwisseling met ondermeer deelnemers uit Duitsland zelf, Frankrijk, Luxemburg en België. Maar ook deelnemers uit andere Europese landen doen mee en verdiepen zich in één van de vele workshops. De spreektaal is Engels.

Voor deze activiteit wordt afgesproken in station Brussel-Noord. De reiskosten vanaf deze verzamelplaats zijn inbegrepen in de deelnameprijs.

Klik op deze link voor meer info over de kampplaats

Deze activiteit is erkend als project bij Erasmus+ Youth In Action (een Europees programma voor uitwisselingen). JCW is aangesloten bij het Platform Netwerk voor Europese Jeugdactiviteiten en heeft persoonlijke contacten met alle Europese partners waarmee ze samenwerkt.

(*) Plaatsen voor onze internationale uitwisselingen zijn beperkt. Inschrijven doe je dus best zo snel mogelijk om je plaats voor deze activiteit te garanderen.

Leeftijd: 
voor 13- tot 15-jarigen (geboortejaar 2004 t.e.m. 2002)
Plaats activiteiten: 
Neuerburg, Duitsland
Plaats overnachting: 
Neuerburg, Duitsland
Datum: 
van zondag 23 tot zaterdag 29 juli 2017
Prijs zonder korting: 
€ 345,00 (incl. vervoer vanaf Brussel)
Code: 
17016
internationale uitwisseling
Partners: 
platform network