Foutmelding

Notice: Trying to get property of non-object in registration_field_formatter_view() (regel 263 van /home/medi3250/domains/jcw.be/public_html/sites/all/modules/registration/includes/registration.field.inc).

Internationale uitwisseling: Enowes (Slovakije)

Helaas hebben we deze internationale uitwisseling moeten aflassen.

ENOWES (East-NOrth WEst-South) staat voor de culturele diversiteit binnen Europa. Door middel van fotografie laten we zien dat elk dorpje in Europa er toe doet in de maatschappij, ons land en Europa. Via foto's vertellen jongeren aan elkaar een verhaal over hoe het dagelijks leven in hun land eruit ziet: thuis, school, hobby … Dit houdt ook in dat je al foto-opdrachten krijgt vóór de uitwisseling van start gaat. Tijdens de uitwisseling leer je nieuwe technieken en inzichten onder begeleiding van professionele fotografen en bouw je aan een fototentoonstelling voor het plaatselijk jeugdcentrum.
De uitwisseling vindt plaats in Kysak, een gemeente in de regio van studentenstad Kosice in Slovakije.

Voorkennis van fotografie is mooi meegenomen, maar zeker niet noodzakelijk. Iedereen kan deelnemen.

De spreektaal op dit kamp is Engels. Er zullen 8 landen aan dit project deelnemen.

Deze activiteit is goedgekeurd als project bij Erasmus+ Youth In Action (een Europees programma voor uitwisselingen). JCW is aangesloten bij het Platform Netwerk voor Europese Jeugdactiviteiten en heeft persoonlijke contacten met alle Europese partners waarmee ze samenwerkt.

(*) Plaatsen voor onze internationale uitwisselingen zijn beperkt. Inschrijven doe je dus best zo snel mogelijk om je plaats voor deze activiteit te garanderen. Richtprijzen zijn niet bindend, en afhankelijk van de variabele kosten (zoals bijvoorbeeld vliegtickets) op het moment van goedkeuring. Een definitieve inschrijving volgt dan als alle details bekend zijn.

Leeftijd: 
voor 16- tot 19-jarigen (geboortejaar 2001 t.e.m. 1998)
Plaats activiteiten: 
Kysak, Slovakije (25 km ten N van Kosice)
Plaats overnachting: 
Kysak, Slovakije (25 km ten N van Kosice)
Datum: 
van maandag 21 tot maandag 28 augustus 2017
Prijs zonder korting: 
€ 495,00 (richtprijs *)
Code: 
17002
internationale uitwisseling
Partners: 
platform network