Inschrijven

Inschrijven voor een activiteit doe je op de pagina van de betreffende activiteit zelf. Een inschrijfformulier vind je helemaal onderaan de pagina van de activiteit.
Als je geen mogelijkheid hebt bij een activiteit om in te schrijven, betekent dit dat inschrijven niet nodig is, of dat de inschrijvingsperiode nog niet begonnen of al afgelopen is.

Indien je je inschrijft voor een activiteit of kamp, lees dan eerst grondig onderstaande informatie + de algemene voorwaarden van onze activiteiten.

Vul het inschrijvingsformulier correct en volledig in. Je ontvangt nadien een mailtje met de bevestiging van je inschrijving. Zo weet je onmiddellijk of er nog plaatsen beschikbaar zijn en je kan overgaan tot een betaling.

De inschrijving voor een dagactiviteit is pas definitief na storting van de bijdrage. Deze bijdrage kan je storten op bankrekeningnummer: IBAN BE76 0013 3997 7295 (BIC GEBABEBB) van JCW, Vlaanderenstraat 101, 1800 Vilvoorde, met vermelding van de naam van de deelnemer en de code van de dagactiviteit (deze code vind je bij de titel van de activiteiten). Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving nadat wij je betaling ontvangen hebben.

De inschrijving voor een kamp is pas definitief na storting van het voorschot. Dit voorschot bedraagt € 90,00 (of het volledige bedrag indien de kampprijs lager is dan € 90,00) en wordt gestort op bankrekeningnummer: IBAN BE76 0013 3997 7295 (BIC GEBABEBB) van JCW, Vlaanderenstraat 101, 1800 Vilvoorde, met vermelding van de naam van de deelnemer en de code van het kamp (deze code vind je bij de titel van het kamp). Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving nadat wij je betaling ontvangen hebben.
(Bij inschrijvingen voor zomerkampen die na 1 juni gebeuren wordt onmiddellijk het volledige bedrag betaald i.p.v. een voorschot)