Building bridges (Italië)

We brengen Europa samen door bruggen te bouwen. Iedereen heeft een eigen cultuur of religie en onderling gaan we op zoek naar overeenkomsten. Door deze verbindingen bouwen we bruggen, over de verschillen heen. De Noord-Italiaanse stad Turijn vormt het decor voor deze uitwisseling rond interculturele verschillen en religie. Je gaat er bruggen bouwen, aan de hand van interessante, levensechte en praktische workshops. Daarnaast is er ruimte voor excursies, streekcultuur, creativiteit en interactie …

De voertaal tijdens deze uitwisseling is Engels. Er zullen 6 landen aan dit project deelnemen, waaronder Italië en België.

 

Plaatsen voor onze internationale uitwisselingen zijn beperkt. Inschrijven doe je dus best zo snel mogelijk om je plaats voor deze activiteit te garanderen. Richtprijzen zijn niet bindend, en afhankelijk van de variabele kosten (zoals bijvoorbeeld vliegtickets, reisverzekering, …) op het moment van goedkeuring. Een definitieve inschrijving volgt dan als alle details bekend zijn.

Leeftijd: 
Voor 18- tot 25-jarigen (geboortejaar 2000 t.e.m. 1993)
Plaats activiteiten: 
Turijn, Italië
Datum: 
van zaterdag 21 tot maandag 30 juli 2018
Prijs zonder korting: 
richtprijs € 495

   

Partners: