Algemene voorwaarden van onze activiteiten

Je kan je via een e-mailformulier inschrijven voor een activiteit of kamp. Je kan natuurlijk ook steeds een brief sturen of bellen naar ons secretariaat om je in te schrijven. Onze adresgegevens vind je bij contact. Indien je je inschrijft voor een activiteit of kamp, lees dan eerst grondig onderstaande informatie.

Dagactiviteiten (activiteiten zonder overnachting)

Wanneer ben je ingeschreven?
De inschrijving voor een dagactiviteit is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsformulier en storting van de bijdrage. Deze bijdrage kan je storten op bankrekeningnummer: IBAN BE76 0013 3997 7295 (BIC GEBABEBB) van JCW, Vlaanderenstraat 101, 1800 Vilvoorde, met vermelding van de naam van de deelnemer en de code van de dagactiviteit (deze vind je bij de titel van de activiteiten hieronder). Je ontvangt bevestiging per mail van je inschrijving.

Annulering?
Elke annulering dient schriftelijk op ons secretariaat toe te komen. Bij annulering van uw inschrijving meer dan een maand vooraf rekenen we € 5,00/dag administratiekost aan. Bij annulering minder dan 1 maand voor de activiteit wordt de volledige inschrijvingsprijs aangerekend. Enkel bij het voorleggen van een medisch attest van ziekte of ongeval, of bij het overlijden van een familielid in eerste of tweede graad bedragen de annuleringskosten € 5,00.

Korting?
Je kan aanspraak maken op diverse kortingen. Ontdek dan hier alle voordelen!

Kampen (activiteiten met overnachting)

Wanneer ben je ingeschreven?
De inschrijving voor een kamp is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsformulier en storting van het voorschot. Dit is de werkwijze: na ontvangst van je inschrijving zenden wij een bevestigingsbericht. Je inschrijving is echter pas definitief na storting van een voorschot van € 90,00 (of het volledige bedrag indien de kampprijs lager is dan € 90,00) op bankrekeningnummer: IBAN BE76 0013 3997 7295 (BIC GEBABEBB) van JCW, Vlaanderenstraat 101, 1800 Vilvoorde, met vermelding van de naam van de deelnemer en de code van het kamp (deze vind je bij de titel van het kamp). Na betaling van het voorschot ontvang je een schriftelijke bevestiging van je inschrijving.
Uiterlijk 6 weken voor aanvang van het kamp dient het volledige saldo afgerekend te worden. Ongeveer 3 weken voor het kamp krijg je alle praktische informatie toegestuurd.
(Bij inschrijvingen voor zomerkampen die na 1 juni gebeuren wordt onmiddellijk het volledige bedrag betaald i.p.v. een voorschot)

Annulering?
Elke annulering dient schriftelijk op ons secretariaat toe te komen, uiterlijk één maand voor de begindatum van het kamp, opdat het voorschot (min € 25,00 administratiekosten) kan worden teruggestort. Bij annulering minder dan 1 maand voor de activiteit (kamp, weekend ...) wordt de volledige inschrijvingsprijs aangerekend. Enkel bij het voorleggen van een medisch attest van ziekte of ongeval, of bij het overlijden van een familielid in eerste of tweede graad bedragen de annuleringskosten € 25,00 (een annulering dienst steeds schriftelijk gemeld te worden voor aanvang van de activiteit). Niet-betaling geldt niet als annulering!

Korting?
Je kan aanspraak maken op diverse kortingen. Ontdek dan hier alle voordelen!

Extra voordeel
Een JCW-kamp voor -12-jarigen is fiscaal aftrekbaar. JCW vzw stuurt je automatisch een fiscaal attest in de loop van het eerste trimester van het volgende jaar.
Bepaalde ziekenfondsen en werkgevers geven korting aan onze programma's. Vraag dit zelf na en wij leveren graag een attest van deelname af.

Inbegrepen in de prijs:
- overnachting met bedden, tenzij anders aangegeven,
- alle maaltijden, inclusief vieruurtje,
- dag- en avondactiviteiten, excursies en ontspanningsactiviteiten,
- gebruik van het benodigde wetenschaps-, opgravings- of ander educatief materiaal,
- lezingen of voordrachten door archeologen, wetenschappers of anderen,
- JCW-verzekering, waarvan een afschrift te verkrijgen is op het secretariaat.

Wijzigingen

JCW vzw behoudt het recht programma's te wijzigen als omstandigheden, onafhankelijk van haar wil dit vereisen. Wanneer een activiteit om organisatorische redenen niet kan plaatsvinden, wordt het volledige bedrag teruggestort, zonder schadeloosstelling of intresten.

Beeldmateriaal

Tijdens JCW-activiteiten worden beelden gemaakt die gebruikt kunnen worden ter promotie van onze vereniging en haar activiteiten (website, JCWeetje, nieuwsbrief ...). Wanneer je inschrijft voor een activiteit, ga je akkoord dat deze beelden gebruikt mogen worden voor promotionele doeleinden van JCW vzw.